Persoane interesate

miercuri, 11 ianuarie 2012

Slabiciune .

382783_2001518697118_1818103223_1353987_407362919_n_large
Cea mai mare slabiciune a mea este TIMIDITATEA . Da! Sunt timida de cand ma stiu si inca incerc sa ma tratez .
Viata m-a supus la cateva incercari . M-am straduit sa le fac fata , asa cum m-am priceput . Punand in balanta , ciocanind si modeland si ici , si colo , schimband sau pastrand . Convinsa ca orice rau e spre bine . Si mergand mai departe . Imi spun ca soarta le cantareste pe toate dupa masura ei .Daca e dat sa fie , va fi . Important e sa stii ce iti doresti cu adevarat .
Iar eu , imi doresc cel mai mult sa scap de cel mai mare inamic . Imi doresc sa scap de TI-MI-DI-TA-TE !

P.S : Voi de ce inamic din seria SLABICIUNI va doriti sa scapati ?

7 comentarii:

 1. Neincrederea de sine cred ca este cea mai mare slabiciune a mea !

  RăspundețiȘtergere
 2. Timiditatea şi stima de sine scăzută.

  RăspundețiȘtergere
 3. neincrederea, nu am incredere 100% in mine, sunt hotarata, dar datorita neincrederi pierd uneori si nu e bine, voi reusi sa scap de ea, stiu acest lucru, dar am de munca.

  RăspundețiȘtergere
 4. Eu merg pe ideea ca ce tre sa se intample, se intampla! Acum tre sa sti si tu cand sa te feresti dar neincrederea in sine e cam printre primele lucruri care trebuie sa dispara din viata unui om! :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Si eu eram timida.
  La naiba! Inca sunt.. doar ca imi spun in fiecare zi ca mai bine sa regret ceva facut decat sa stau sa ma gandesc ca am fost prea timida sa fac o miscare.

  Cat despre slabiciuni.. si la mine tot neincrederea e marea mea problema. Nu ma simt indeajuns de buna, si asta nu ma ajuta absolut de loc.

  RăspundețiȘtergere
 6. Goda : da .. sunt constienta de asta si incerc din rasputeri sa scap de neinrederea in sine .
  Anca : Si mie mi s-a intamplat de multe ori sa imi para rau ca nu am facut ceva din cauza timididatii si a neincrederii in mine . Cu timpul o sper sa mai castig curaj . Este timp ...

  RăspundețiȘtergere