Persoane interesate

sâmbătă, 31 martie 2012

Inapoi in luna iulie (2011)

Romantele se vand la fiecare colt de strada. Nu pe bancile din parc, nu la cafenea . La chioscul de ziare , la librarii , biblioteci  sau la iesirea din oras. Avem manuale de agatat, sfaturi pentru cucerit , 10 sfaturi pentru o prima intalnire perfecta , si cate o lectie de invatat din fiecare atractie. Ceea ce nu avem este o despartire decenta. Nu printr-un mesaj sau printr-un mail ; mai bine spus prin lasitate.
Credeam ca atunci cand voi creste, voi ajunge una dintre acele persoane care la inceputul serii se aseaza la o masa unde sunt mai multe persoane si discuta. Nimeni nu poate dansa intreaga seara, desi , fara sa vrem , cu totii ajungem in centrul salii, pe ringul de dans . Vroiam sa fiu una dintre persoanele care nu poarta grija zilei de maine . Ea va veni, asta e sigur. Speram ca timpul va avea rabdare cu mine, exact ca si cu cei ce irosesc apropierea corpurilor pe cuvinte.
In mana aveam un bilet cu data si locul in care urma sa-mi petrec noaptea .Eram hotarata sa merg . Un club parea singurul loc care ma putea face sa uit ce s-a intamplat . Cat despre pantofii de dans zgariati, urma alba e semnul violentei despartirii. M-am agatat cu disperare de iubire, dar a iubi de unul singur e sadism . Luna iulie din anul 2011 pentru mine a fost luna lasitatii .

2 comentarii:

  1. Cred ca asta cautam cu totii inca din frageda copilarie,insa putini intalnesc implinirea...Ai sintetizat foarte bine acea discrepanta dureroasa dintre realitate si vis/sperante.:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Am lecturat blogul tau cap coada si tin sa te felicit pentru sensibilitatea de care dai dovada atunci cand iti scrii posturile. :)

    RăspundețiȘtergere