Persoane interesate

luni, 10 iunie 2013

LargeMa gandesc doar ca , in fiecare zi , dimineata de dimineata , renasti ca pasarea din cenusa noptii. Si iti duci povara zilnica , si speri ca alegerile pe care le faci sunt cele care te vor calauzi pe drumul ce-l urmezi.
Si te gandesti de multe ori ca nu exista rai sau iad. Si atunci ? Atunci pe pamant e iadul , iar raiul ti-l ridici cu mana ta si te bucuri de el. Pentru a-ti ridica raiul si pentru a te bucura de el , ai ales sa pui suflet . Ai inceput sa citesti priviri si ai inteles din gesturi mai mult decat ai fi putut intelege vreodata din cuvinte . Ai inteles mai mult decat ti-ai fi dorit. Si stii tu , obiceiul asta de a citi suflete eu o consider o boala . Da , chiar o boala ! Nu mai poti scapa de ea o data ce ai cunoscut-o .
Te-ai chinuit prea mult. Ai fost umbra din spatele multora . Ai fost zambetul care incanta mereu ..zambetul care dadea tuturor incredere . Ai dat tot ce ai putut pentru a vedea o alta faţa fericita , chiar daca inauntrul tau ceva urla de foame de dor. N-ai dormit nopti si ai ascultat alte voci .Ai impaturit momente si ai alinat suferinte.
Ai stat pana in zori sa stergi picaturi ce alunecau pe fata cuiva. Pentru ca asa erai obisnuita ..si culmea , nu cereai niciodata nimic la schimb. Dar ai gresit..si te-ai pedepsit singura ! Ai irosit timpul si ti-ai sframantat gandurile . Ti-ai dat seama de asta mult prea tarziu..si te-ai trezit deodata , singura , intr-o camera goala. Pe peretii camerei erau scrie cuvinte ce le spuneai altor sufletelor pentru a le alina durerea ..eventual , din colt in colt , cate o poza cu sufletele ce-ti adorau compania cand aveau aripile frante . Acum ? Sunt fericiti.. Iar tu , ai pierdut atata timp si viata pentru ce ? Pentru ca asa ti s-a parut ca este bine.. Sau pentru cine ? Pentru cei ce n-au fost .
Si totusi nu regreti..N-ai sa te lecuiesti niciodata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu