Persoane interesate

vineri, 23 decembrie 2011

Catre Noul An !

600_winter_wallpapers_snow_wallpapers-14_large
Îmi pare rau ca nu am mai scris de ceva timp. Am alergat fara sa ma opresc şi fără sa  ma mai uit în oglindă. Acum ar trebui sa spun stop şi sa stau. Macar acum.
Sunt mai mult de 12 luni de cand am început să tot păşesc pe contrasens .In aceste luni am câştigat dar am şi pierdut, am învăţat să strig când am nevoie de ajutor şi să spun nu, când nu mai pot. Defapt , iarasi ma mint. La asta înca mai lucrez.
An nou, mai suflă, când o sa-ti vin in minte ceva linişte în jurul meu si in jurul celora ce au fost langa mine in toate aceste 12 luni . Şi aminteşte-mi drumul spre casa de fiecare dată când sunt inconjurata de ceata cea groasa . 
Ştiti, am uitat să mai simt şi să mă mai bucur, să zâmbesc şi să râd si eu din cand in cand , asa cum faceam inainte . Am obosit să încerc să mă prefac că totul e bine şi că melodia noastra încă se aude în mintea mea. Dar defapt , i-am si uitat versurile de cand ai tot inceput sa pui in ea noi strofe ale caror cuvinte nu pot sa le descifrez . Nimeni nu poate si nu va putea vreodata sa le descifreze si sa-ti inteleaga melodia vietii , melodia vietilor noastre . Nu prea mai am ce să-ti cer, decât să nu mă uiţi mâine şi să nu-mi furi marea şi zăpada, lucruri care-mi aduc aminte de tine . Crezi că ai putea să-mi aduci înapoi măcar o fărâmă mică din trecut? Tare linişte şi bine era. Astăzi, sunt atât de mulţi oameni în jurul meu… şi nici nu-i simt , nici nu stiu ce vor defapt de la mine sau ce vor sa faca din sufletul meu obosit . Înca ma intorc înspre dreapta să te rog sa-mi deschizi sticla de  Rosé de pe masa şi dau cu ochii de un zid de oameni care râd cu pofta şi trăiesc cu adevarat .
Tumblr_lsz8t0yrwf1qgqp2to1_500_large
 Şi eu îmi amintesc că nu mai eşti aici de mult şi îmi răstorn geanta, poate am să găsesc ceva cu care să îmi deschid sticla de vin . Nu iţi mai spun prea multe, nu mai am ce , nu mai am de ce . Poate la anul ai să îţi aminteşti unde s-au împrăştiat destinele noastre şi-ai să incerci să le întorci din drum.

4 comentarii:

  1. Te înţeleg în totalitate, zilele astea am alergat în cerc fără oprire.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie anul nou imi induce 2 stari.Una de frica,incertitudine.Ca atunci cand incepi ceva nou si nu stii unde vei ajunge.Una de de eliberare,usurare.Las in urma tot ceea ce a fost,pentru a deschide usile viitorului.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Bury : da, ai dreptate. asa sunt si eu , nesigura . dar sentimentul de usurare este mai puternic si, cateodata las in urma frica si uit complet de ea .

    RăspundețiȘtergere
  4. Cea mai buna alegere! Libertatea este cea mai de pret,pana la urma...

    RăspundețiȘtergere