Persoane interesate

duminică, 11 decembrie 2011

Invata sa simti , suflet hain !

Tumblr_lnkuxtyrq21qevipso1_500_large
Masa e plină . E plina de sticle de vin si de pachete de tigari goale , şi tu o vezi mai goală ca niciodată. Te strig in disperare si tu nu auzi . Te sarut si nici macar nu simti . Port parfumul de la tine si tu nu mai eşti în stare să tragi aer în piept. Du-te şi te culcă. S-a făcut demult tarziu în tine, suflet hain . S-au închis de prea mult timp portile la care poate ţi-ar fi plăcut să baţi cu toata puterea . Acum nu ai cum să te mai întorci, să prinzi în mână ce a fost şi să răsuceşti din nou sentimentele mele asa cum vrei tu. Si dacă o sa regreţi vreodata ceea ce ai facut e bine. Măcar te macină sufletul.

Dormi si lasă-ti toate vorbele să curgă . Poate dacă o sa le povesteşti celor din visele tale ce ţi se întâmplă ei o să inteleaga . Doar ei au timp să te mai creadă.

Acum iţi îngheaţă degetele pe piciorul unui pahar de vin alb, doar pentru că nu mai ai cu cine să ciocneşti. Uite! Ţi-am zâmbit de la canapeaua de langa cu paharul de vin in mana şi ai trecut fără să bagi de seamă.


Blestemat sa fii tu, om fără suflet! Tot orb să fii! Să oboseşti când alergi lângă un suflet străin şi să-ţi fie frică, dar nu de durere, ci de dor. Sper ca va veni buna zi cand vrei invata sa simti !

2 comentarii: