Persoane interesate

sâmbătă, 7 ianuarie 2012

Exista momente cand uiti cine esti si ai impresia ca nimeni poate fi de ajutor ...  In acele momente poti sa vorbesti cu tine insuti sau cu prietenii care iti sunt cu adevarat alaturi si sa iti dai seama ca esti o invingatoare !

Daa..in genul acela de moment de glorie si mandrie de sine (dar nu intr-un mod exagerat ) ma aflu . Sunt puternica . Nu l-am mai vazut de aproape 3 saptamani , nu l-am mai cautat .Nu am mai simtit nevoia de a-i auzi vocea care si-asa imi facea rau si imi aducea o stare de melancolie . Aseara i-am dat mesaj . Eram in club , la ziua  unei prietene foarte bune . El era in alt local , cu prietenii lui . Super ! Una dintre putinele seri in care nu ne aflam amandoi in acelasi loc si privirea nu imi umbla doar dupa el . 
Tumblr_lxepy0tofc1r8f61oo1_500_large
Aseara mi-am demonstrat ca sunt puternica . Pot dansa si fara telefonul in mana , scriind mesaje in zadar , ma pot distra si fara sa fie el prezent . Pot zambi si fara sa ii vad chipul . Si ...da , e un zambet sincer . Sunt la fel de fericita si zambareata si nu voi lasa de acum inainte pe nimeni si nimic sa imi influenteze zambetul cu ceva . 

In sfarsit ...sunt mandra de mine !

Un comentariu: