Persoane interesate

luni, 7 noiembrie 2011

Ceai ...

Mov .
Peretele era mov , cu o reclama la o bere scumpa .
Maro .
Mesele , patate de scrum din scrumiera care era pre plina .
Negru .
Ceaiul , cu miros a scotisoara si rom .
Alb .
Ziarul , cu aceleasi stiri scandaloase se dintotdeauna .

Asa i.a fost spus . Stia ca strugurii erau mov , deci ii placea sa creada ca peretele era facut din bobite de struguri , dar simtea ca sunt tari . Maro era cafeaua , deci era clar ca lemnul este facut din cafea . A vrut sa incerce , sa vada daca e dulce , dar a dat de o suprafata tare , si de un gust  amar . De-atunci , nu mai bea cafea decat dupa ce pune 4 lingurite de zahar .Negru stia sigur ca e ceaiul , doar era la fel ca Ea . Ea era neagra , mirosea tot timpul a scortisoara si a tigari , intocmai ca ceaiul .

Ea nu mai era , iar ceaiul si-a schimbat gustul in apa . Si totusi , parca si zaharul brun a devenit amar .Pe vremuti , Ea ii dadea unul din pliculetele ei .Ceaiul se racea , asa ca a preferat sa.l bea , chiar daca nu se mai simte gustul de scortisoara cu zahar . L-a baut , a plecat din cafeneaua lor si s-a dus la inmormantare .

Ea nu mai e neagra , e portocalie . Ca o portocala , dulce-acrisoara . Atunci cand zici "portocala" , fara sa vrei zambeste ! Por-to-caaaalaa. Asa era si cu Ea . Totusi , El stia ca e neagra . Nu de alta , dar simtea picaturi de ceai pe obraz ...
Tumblr_lu6sf5bh6j1r0k7alo1_500_large
!Nu mai mirosea a scortisoara!

Inspirat din "Ceai" by SweatyToothedMadman .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu