Persoane interesate

marți, 2 august 2011

Because her smile makes my world go round and because i love her more than she will ever know..!

Pentru tot ce ai incercat sa faci pana acum si nu ti-a iesit , pentru tot ce ai construit dar s-a ruinat , pentru tot ce ai cautat in zadar si nu ai gasit , azi ti se permite mai mult ca oricand sa crezi intr-o minune . Azi trebuie sa crezi in visele tale . Este ziua ta si numai a ta , Madd' ! La multi ani fiinta mica si alintata ! Ai 15 ani de-acum :x ! De-acum inainte iti vei picta tabloul vietii tale numai in culori trandafirii . Mda ...esti mai batranica cu un an dar tot a mea ramai :"> . Stiu , inca nu ti-au aparut firele albe dar voi cotribui la aparitia acestora in urmatorii ani !:-"
Iti doresc o ora de liniste , o zi de pace , o saptamana de bucurii , o luna de nebunii  , un an de sanatate si un veac de panarama maxima :x ! Sa iti fie viata ca un curcubeu rasarit in razele soarelui dupa ploaie , iar fiecare culoare sa-ti aduca chef de viata pentru fiecare zi !!
Esti speciala Madd' si te iubesc pentru asta :x . Iti doresc tot binele din lume , sa fii iubita , fericita si sa nu uiti niciodata ca te iubim mult mult mult si vei ramane mereu bruneta noastra amuzanta <3!

Un comentariu:

  1. Laaaaaaaa Muuuuuulti Aaaani, Madd'!
    Te iubim nespus de mult. Cum spune si Teu, mereu vei ramane bruneta noastra amuzanta!!!
    Love my girls!:*:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere